Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUN VILLAGE


Descriere

Sun Village este un complex de apartamente aflat la 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii Sunny Beach si la 15 minute pe jos de o plaja frumoasa cu nisip. Ofera o piscina mare, un restaurant si o zona de bar. Complexul este pazit nonstop.


Toate apartamentele sunt complet mobilate, cu facilitati de chicineta, ustensile de bucatarie si aparat de cafea. De asemenea, exista un balcon sau o terasa mobilata. In apartamente se face curatenie zilnic, iar lenjeria de pat este schimbata de 2 ori pe saptamana.


Restaurantul complexului ofera un meniu gustos pentru micul dejun, pranz si cina. In imediata apropiere a complexului exista numeroase restaurante.


Sun Village este la 3 minute de mers pe jos de renumita piata Palma. In jurul complexului exista supermarketuri, restaurante, magazine si localuri fast-food. De asemenea, proprietatea este langa parcul acvatic Action din Sunny Beach.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.