Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL TERRA**** este situat in centrul statiunii Neptun la cca 200 m de Gara Neptun si 800 m de plaja La Steaguri, fiind locul ideal pentru o vacanta linistita, departe de agitatia urbana.


HOTEL TERRA**** este situat in centrul statiuniiNeptun la cca 200 m de Gara Neptun si 800 m deplaja La Steaguri, fiind locul ideal pentru o vacanta linistita, departe deagitatia urbana.
Cuo infatisare complet noua, un design rafinat, modern, adaptat nevoilor sigusturilor unei generatii tot mai dinamice, Hotelul TERRA**** Neptun, renovat complet in 2020, esteuna din unitatile atractive pentru turismul de odihna, agrement si relaxare dinStatiunea Neptun.
HotelulTerra****, face parte din Complexul Terra, care este intr-un amplu proces derenovare si modernizare, care o sa fie finalizat in 2021, si o sa dispuna depiscina exterioara pentru adulti si copii, locuri de joaca pentru copii si spatii de relaxare, terase si restaurant.
Structurat pe 6 nivele, dispune de 7 apartamentede lux si 300 camere duble, deservite de2 lifturi si parcare proprie.
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar,televizor LED, uscator de par, internet wireless atat in camere cat si in spatiilecomune, sistem anti-incendiu, balcon pentru camerele situate la etaj, iaraccesul in camere se face pe baza de cartele magnetice.
In apropiere se afla Paradis Land, celmai mare parc de aventura din zona litoralului romanesc, fiind locul perfectpentru petrecerea timpului liber, inconjurat de natura.


Check-in-ul se face incepand cu ora 16:00
Check-out-ul se face pana in ora 12:00

Facilitati:
  • copiii de la 0 la 5 ani beneficiaza de reducere 100% la cazare, daca nu solicita pat suplimentar;
  • copiii de la 0 la 5 ani (inclusiv) insotiti de 1 adult, care primesc pat normal in camera dubla, se aplica tariful de camera single (copilul beneficiaza de gratuitate la cazare),
  • copiii de la 5 la 18 ani (inclusiv) insotiti de 2 adulti, pentru care se solicita pat pliant suplimentar, vor achita tarif de pat pliant suplimentar.
  • Familiile cu 2 copii, ambii mai mari de 5 ani, sau unul din copii mai mare de 5 ani, vor achita obligatoriu si pat pliant suplimentar in camera dubla,
  • Pentru 1 adult cu 2 copii se aplica tariful de camera dublaVa rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.