Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

AGORA Hotel***, cunoscut in trecutsub denumirea de Hotel ROMANTA, si-aredeschis portile dupa ce in toamna 2018 - primavara 2019 a beneficiat de amplelucrari de renovare si modernizare, in acest moment oferind turistilor saiinterioare confortabile, amenajate modern la cel mai inalt standard.
AGORA Hotel*** este pozitionat la200 metri distanta de zona centrala a statiunii Neptun, la mica distanta denumeroase restaurante, terase si magazine, fiind dotat cu toate facilitatilenecesare unei sederi cat mai agreabile. Plaja La Steaguri se afla la cca. 500m, iar gara la cca. 200 m. Inconjurat de o superba oaza de vegetatie de circa10.000 mp, parte a rezervatiei naturale Padurea Comorova, AGORA Hotel ***ofera celor care ii trecpragul locul ideal pentru o vacantaminunata si multiple facilitati pentru relaxare.
AGORA Hotel*** dispune de 270 spatii de cazare luminoase, cubalcon, care se impart in 49apartamente, 123 camere doublematrimoniale si 98 camere doubletwin, restaurant Il Fortino cu o capacitate de 500 locuri unde se servestemicul dejun, dejunul si cina in sistembufet suedez, sala de conferinte cu 120locuri, seif la receptie, camera pentru bagaje, parcare pentru 150 deautoturisme, loc de joaca pentru copii, sala de sport, sauna, balansoare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.