Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILA PONTICA


Descriere

Vila Pontica este situata inMamaia Nord, la aproximativ 1,5 km de intrarea in statiunea Mamaia. Vila estesituata la aproximativ 200 de metri de plaja si de noua promenada ce facelegatura intre Mamaia Nord si Mamaia.

Vila Pontica va maipune la dispozitie un loc de joaca pentru copii, o sala pentru conferinte,parcare privata gratuita si acces gratuit la reteaua Wi-Fi.
Restaurantul dincadrul complexului va ofera un meniu variat cu specific mediteranean,specialitatea casei fiind peste proaspat, prins zi de zi din Marea Neagra.

Vila dispune de 15 camere duble, 5 suite. Camerele dispun de urmatoarele dotari: aer conditionat, ,vedere la gradina interioara , televizoare cu ecran plat.telefon, baie proprie,uscator par, acces internet,mini-frigider, dressing. Fiecare dintre ele suntamenajate individual si au acces la terasa comuna. Suprafata: 20 mp.
Apartamentele au o suprafata de 40 mp.
Unitatea acceptaanimale de companie .
Cazarea se va face prinprezentarea la sosirea in vila a certificatului national/international de sanatate (sa cuprinda si vaccinarile). Taxa de plata reprezinta 7euro talie mica/zi ,15 eurotalie medie/zi , TALIE INALTA NUPRIMIM (de la 60cm chest.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.