Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:
Hotelul Savoy este localizat in nordul statiunii Mamaia, pe plaja privata si se afla la 5,5 km de orasul Constanta, la 2,5 km de Cazino Mamaia.

Dotari si facilitati:
Camere:
  • 42 camere duble twin standard cu 2 paturi separate si vedere laterala la mare. Suprafata generoasa de aproximativ - 30 mp si balcoanele (de aproximativ 5mp) cu deschidere spre mare, de unde puteti admira rasaritul, fac din aceste camere alegerea ideala pentru un concediu romantic,
  • 16 de camere duble cu pat matrimonial si vedere la mare. Suprafata generoasa de aproximativ - 30 mp si balcoanele (aproximativ 5 mp) cu deschidere spre mare, de unde puteti admira rasaritul, fac din aceste camere alegerea ideala pentru un concediu romantic.
  • 47 Duble vedere la mare cu spatiul de aproximativ 30 mp, ce include un balcon de 5 mp cu deschidere spre mare, este locul perfect pentru a te bucura de relaxare si confort.Toate camerele sunt dotate cu pat matrimonial, cartele magnetice de acces, baie proprie cu cada, TV LED, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet wireless gratuit, de mare viteza.
  • 11 Duble Family au vedere frontala la mare, impartite pe toate etajele hotelului. Camerele spatioase, cu o suprafata de aproximativ 35 mp, ce include un balcon de 5 mp, sunt ideale pentru a te bucura de o vacanta impreuna cu cei dragi.Toate camerele duble family sunt dotate cu pat matrimonial, canapea extensibila, cartele magnetice de acces, baie proprie cu cada, TV LED, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet wireless gratuit, de mare viteza.
  • 4 apartamente Senior Cu o suprafata de aproximativ 63 mp, ce include un balcon spatios de 13 mp, dispus pe toata lungimea apartamentului, acest tip de apartament are vedere frontala la mare si iti ofera toate conditiile pentru a te bucura de sejurul mult visat.Hotelul dispune de cate un astfel de apartament pe fiecare etaj, de la 1 la 4, inclusiv, iar capacitatea de cazare a fiecaruia este de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii.Toate apartamentele Senior sunt formare din dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, baie proprie cu cada si dus, cartele magnetice de acces, TV LED, aparat de cafea Nespresso, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet wireless gratuit, de mare viteza.
  • 2 Apartamente Senior cu o suprafata de aproximativ 76 mp, ce include o terasa de 11 mp; apartamentele sunt special amenajate pentru a imbina confortul unei vacante de vis cu necesitatea de a avea business-ul cat mai aproape.
    Apartamentele Executive pot gazdui un numar maxim de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii si sunt formate din dormitor cu pat matrimonial, living generos, cu canapea extensibila si birou utilat, chicineta cu spatiu de depozitare si chiuveta si o baie spatioasa, prevazuta cu cada si cabina de dus.
    Cele doua apartamente sunt dotate cu cartele magnetice de acces, TV LED, aparat de cafea Nespresso, instalatie de climatizare, minibar, seif si internet wireless gratuit, de mare viteza.
Politica copii(cazati in camera cu 2 adulti):

Camera DUBLA TWIN sau DUBLA CU VEDERE LA MARE
Numarulmaxim de copii admis in camerele duble este de 2 copii cu varstele cuprinseintre 0 - 11.99 ani SAU 1 copil cuvarsta cuprinsa intre 12 - 15.99 ani.
O Numarul maxim de paturi suplimentare care pot fi introduse in camereleduble twin, sau in duble cu vedere la mare este 1 (unul).

Camera DUBLA FAMILY CU VEDERE LA PISCINA
Orice copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 anibeneficiaza de gratuitate la cazare si masa, in functie de pachetulachizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;
O Numarul maxim de persoane admise in camerele duble family si apartamenteeste de 2 adulti + 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 - 15.99 ani SAU 3adulti + 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0 - 15.99 ani.
Orice persoana peste16 ani este considerata adult.
OAl 3-lea adult este acceptat doarin camerele duble family sau apartamente.
O In camerele duble family si apartamente nu se poate introduce patsuplimentar pentru ca in acestea exista deja o canapea extensibila.

Descriere Pachet All Inclusive 2021

PachetulAll Inclusive va ofera acces la urmatoarele servicii sifacilitati:
Cazare.
Mic dejun, pranz, snack si cina.
Mini barul din camera, inclus in pachet, contin urmatoarele produse: 2 Pepsi Cola 330 ml,2 Mirinda 330 ml, 2 SevenUp 330ml, 2 ape plate 500ml, 2 ape minerale 500 ml, 2 Lipton Ice Tea 500 ml, 2 beri 500ml,oferit in limita unei alimentari pe zi.

Pachet de bauturi AllInclusive
Espresso,Latte Machiatto, Caffee Latte, Cappucino, Nesquick, ceai;
Racoritoare carbonatate din gama Pepsi Pepsi, Pepsi Twist, Mirinda, SevenUP,
Racoritoare necarbonatate din gama Pepsi Prigat de portocale/ capsuni si banane/ marverde/ visine, Limonada, longdrink uri, bere draft si vin alb/rosu/rose servit la draft.
Bauturi alcoolice: Johnnie Walker Red Label, GinGordons, J & B Rare, Gin Gordons Pink, Bushmills Original, Rom CaptainMorgan Spice Gold, Cinzano Bianco, Rosso& Dry, Smirnoff Red, Bailleys Crema de Whisky, Smirnoff Flavours (Vanilla,Citrus, Apple, Raspberry), Sky Vodka, Tequila Jose Cuervo Especial Silver, Schwartzhog Digestif Liqueur.
Cocteiluri alcoolice: Passion Tequilla, Mango Gin Cooler,Russian Lemonade, J&B Summer Lemon, Captain Savoy, Campari Orange, Gin Tonic, Aperol Spritz, PinkSpritz, Campari Tonic.
Acces pe plaja hotelului cu asigurarea gratuita a sezlongului de plaja pentru fiecareadult sau copil cu varsta peste 7 ani.
Acces la piscinele hotelului cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii.
Prosoape pentru plaja si piscina.
Accesla locul de joaca interior La Domnul Girafa.
Acces la locurile de joaca, pentru copii, depe plaja si piscina, cu jucarii gonflabile si tobogane.
Entertainment pe plaja, pentru copii, oferit zilnic.
Spectacole pentru adulti si pentru copii in fiecare seara.
Yoga pe plaja la rasarit.
Zumbape plaja.
Parcareauto gratuita in limita disponibilitatii.
Noutati pentru 2021:
O cina a la carte curezervare la check in
Meniul va fi alcatuit din : aperitiv, fel principal plus salata, desert si bauturi (fresh-uri, sucuri servite la doza, o sticla de Prosecco).

Pachet Baby Extra inclus:
Carucioare pentru copii, la cerere.
Loc special amenajat cu incalzitoare pentru biberoane sisterilizatoare.
Kit servetelesterilizante, masuta de infasat, la cerere.
Nisip fin pentru pielea bebelusului
Loc de joaca pe plaja pentru bebelusi, cu umbrar, nisip fincernut special, jucarii si jocuri doar pentru ei. Locul va fi imprejmuit cu bancute pentru insotitori.
Privat zone pentru proaspetele mamici
Loc de alaptat si schimbat copilul: o zona la piscina si o zona pe plaja.
Zona pentru copii in restaurant
Bufet pentru copiii mici (0-1 an) si mixere, cu preparate special gatite pentru ei, gata sa fie mixate de catre mamici.
Bufet copii (3-10 ani) Bufet cu preparate sanatoase pentru copii mai mari deserturi fara zahar vegane.
Lectia de nutritie
Nutritionist invitat o data pe saptamana care va oferi sugestii, celor interesati, privitoare la modalitatea in care pot manca invacanta, cat mai sanatos.
Zona la bufet cu mancare vegana, pentruamatorii acestui tip de dieta.

Tariful nu include: servicii despalatorie, alte produse de la baruri care nu sunt incluse in Pachetul AllInclusive
I
Informativ:
Ziua hoteliera incepe la ora 18.00 (ora dela care camera poate fi ocupata/check-in).
Ziua hoteliera se termina la ora 12.00(ora la care trebuie eliberata camera/check-out). La ora 12:00, in ziuaplecarii, cartelele de acces in camera se vor dezactiva automat.
- In ziua check-in-ului prima masa inclusava fi pranzul, iar in ziua check-out-ului se va servi doar micul dejun.

- In ziua check-out-ului veti beneficia depachetul All Inclusive doar pana la ora 12:00.
Conform Codului de Conduita privindPrevenirea si Protejarea Copiilor de Exploatarea Sexuala in Turism, adultii insotitide copii pana la 14 ani, vor prezenta certificatul de nastere al copilului saupasaportul, precum si orice alt inscris prin care se face dovada relatiei derudenie. Adultii insotiti de copii de peste 14 ani, vor prezenta cartea de identitatea copilului sau pasaportul, precum si orice alt inscris prin care se facedovada relatiei de rudenie.
- Clientii care achizitioneaza AllInclusive vor primi bratari la receptie, la check-in, iar turistii auobligativitatea sa le poarte pe toata perioada sejurului.
- Nu este permisa folosirea prosoapelordin camera la piscina sau pe plaja. La check-in turistii vor primi pe langa cardurilepentru accesul in camera si cardurile pentru prosoape. Prosoapele vor putea figasite in zona piscinei hotelului si vor putea fi folosite atat la piscina catsi la plaja.

La check-out turistii au obligatia de apreda aceste carduri impreuna cu cardurile pentru accesul in camera.La check-inse va solicita o garantie pentru utilizarea prosoapelor in valoare de 100 leipentru fiecare prosop, suma care se va preautoriza pe un card de credit/debit valabil.Tranzactia va fi efectuata doar cu card prezent si cu introducerea pinului. Incazul in care nu detineti un card garantia se poate achita numerar.Garantia seva elibera dupa check-out. Refuzul depunerii garantiei numerar sau apreautorizarii cardului duce automat la neacordarea cardurilor de prosoape.
Minibarurul din camera, inclus in pachet,este incarcat cu urmatoarele produse: 2 Pepsi Cola 330 ml, 2 Mirinda 330 ml, 2SevenUp 330ml, 2 ape plate 500ml, 2 ape minerale 500 ml, 2 Lipton Ice Tea 500ml, 2 beri 500ml, oferit in limita unei alimentari pe zi.

-In ceea ce priveste imposibilitatea de ava asigura serviciile achizitionate, ca urmare a masurilor impuse de catre institutiilestatului, in contextul pandemiei COVID-19, la momentul efectuarii sejurului,hotelul se obliga sa ofere clientului posibilitatea reprogramarii sejurului, infunctie de disponibilitatea acestuia, acesta urmand a achita eventualadiferenta de tarif rezultata din politica tarifara a hotelului, pentru perioadain care urmeaza sa fie reprogramat sejurul, sumele achitate urmand a constituiavans pentru plata sejurului reprogramat.
Parcarea autovehiculelor clientilor hoteluluieste pusa la dispozitie in parcarea din fata hotelului, in limita locurilordisponibile. Hotelul nu percepe taxa de parcare. Hotelul nu isi asumaraspunderea pentru taxele de parcare percepute in parcarile ce nu intra subadministrarea hotelului.In ziua check-out-ului parcarea se va elibera la ora12:00.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.