Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situare: este situat in zona de nord a statiunii, pe faleza, si este amenajat in incinta fostului Hotel Tahiti.
Camere: Construit pe 5 etaje si inaugurat in 2013, hotelul ofera cazare in camere duble si apartamente confortabile, cu vedere frontala la mare. Fiecare spatiu de cazare este prevazut cu sistem de acces pe baza de cartela, instalatie de climatizare, TV led, internet wireless de mare viteza, minibar, seif, baie cu cabina de dus, uscator si telefon. Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial.


Restaurant: La parterul hotelului, in vecinatatea plajei, se afla restaurantul Fabaria, cu specific international, unde oaspetii pot servi micul dejun si celelalte mese ale zilei intr-o atmosfera relaxanta.


Facilitati: Pe langa facilitatile de masa si cazare, Hotel Hawaii Mamaia dispune de parcare proprie cu acces controlat prin bariera, aceasta fiind gratuita in limita locurilor disponibile. Plaja se afla la cativa pasi, iar accesul se poate face foarte usor din hotel. Pe plaja este disponibil si un loc de joc pentru copii.

Facilitati copii :
Un copil in varsta de 0-2,99 ani are gratuitate la cazare si mic dejun.
Infantul beneficiaza de patut gratuit,la cerere.
Un adult si un copil in varsta de 0-2,99 ani vor fi cazati in camera dubla in regim de single.
Un adult si un copil in varsta de 3-8,99 ani vor fi cazati in camera dubla, tarifata in regim de single,copilul urmand a achita 50% din valoarea micului dejun (30 lei).
Doi adulti si un copil in varsta de 3-8,99 ani vor fi cazati in camera dubla cu pat suplimentar,copilul urmand a achita 202 lei,reprezentand cazare cu mic dejun inclus.
Doi adulti si doi copii in varsta de 3-8,99 ani vor fi cazati in camera dubla cu pat suplimentar urmand a se achita 228 lei reprezantand cazare si mic dejun pentru ambii copii.
Copilul in varsta de 9 ani impliniti este considerat adult.
Doi adulti si un copil in varsta de 3-8,99 ani vor fi cazati in apartament,copilul urmand a achita 50% din valoarea micului dejun .
Doi adulti si doi copii in varsta de 3-8,99 ani vor fi cazati in apartament, fiecare copil urmand a achita 50% din valoarea micului dejun .
In apartament se pot caza maxim 4 persoane,a treia si a patra persoana adulta vor achita fiecare 198 lei /zi reprezantand cazare si mic dejun.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.