Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Rhodos Eforie Nord este amplasat in zona Acapulco-Debarcader, la aprox. 150 de metri de plaja. Renovat in anul 2019, Hotel Rhodos Eforie Nord este una dintre cele mai noi si moderne unitati de cazare din statiune. Gazduit de o cladire cu trei etaje, hotelul va sta la dispozitie cu 36 de camere duble dotate cu aer conditionat, minibar, internet gratuit si baie proprie. Hotelul nu dispune de restaurant propriu, insa veti gasi in zona oportunitati diverse de servire a mesei.

Camerele standard din incinta Hotelului Rhodos Eforie Nord sunt dotate cu: aer conditionat, baie proprie cu cabina dus si uscator par, TV LCD cu cablu, minibar, internet, telefon acces in camera pe baza de card, mobilier nou, mocheta, balcoane.
Camerele duble superioare au aceleasi dotari ca si cele standard, insa sunt pozitionate in corpul nou construit.
Camerele triple au in dotare un pat matrimonial si un pat de o persoana.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.