Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pinguin


Descriere

Hotelul este nou renovat in 2014.Hotelul este amplasat central,intre Lacul Techirghiol si mare,pe strada 23 August,compus din parter si 2 etaje, avand balcoane tot hotelul inclusiv la parter.Hotelul dispune de loc de joaca pentru copii si parcare privata,in limita locurilor disponibile la sosire,si nu se poate rezerva.De asemenea mentionam ca vom inaugura si o piscina pe o suprafata de 200 mp. Compusa din: piscina pentru adulti,piscina pentru copii cu topogan,jacuzzi si bar in apa.Speram ca autoritatile sa dea curs cererii noastre de a elibera autorizatia cat mai curand pentru a o putea inaugura in sezonul estival 2019.Va vom tine la curent cu acest detaliu.
In cele ce urmeaza va vom detalia structura camerelor existente in hotel:

1.CAMERA DUBLA STANDARD (2 pax nu suporta pat supl)
Elegante si mobilate modern,
-compusa din camera cu pat matrimonial (160/200cm),balcon prevazut cu plasa de tantari,uscator rufe,aer conditionat,televizor LCD,frigider,baie cu dus si feon.

2.CAMERA TRIPLA STANDARD (3/4 pax)
Mobilate modern,
-compusa din camera cu 1 pat matrimonial (160/200cm) si un pat pentru o persoana (90/200cm),balcon prevazut cu plasa de tantari,uscator rufe,aer conditionat,televizor LCD,frigider,baie cu dus si feon.

3.APARTAMENT DELUXE (supraf.aprox.36-40mp.)
Elegant si modern mobilat,
-compus din living cu canapea extensibila,aer conditionat,frigider,tava de bine ati venit (pliculete de ceai si cafea din partea casei,cana fiert apa)televizor plasma cu diagonala de 82cm,si un dormitor cu pat matrimonial (160/200cm) prevazut cu televizor LCD-hd cu diagonala 82cm,baie cu dus, feon,halate baie,papuci.Intrarea in camera se face separat apartamentul fiind prevazut cu un hol generos la intrare.Balconul se desfasoara pe lungimea intregului apartament respectiv sufragerie si dormitor,cu plase de tantari si uscator rufe,iesirea fiind din ambele camere pe balcon.Mentionam ca se pot caza 4 persoane.

4.APARTAMENT FAMILY(supraf.aprox.36-40mp.)
Elegant si modern mobilat,
-compus din living cu canapea extensibila,aer conditionat,frigider,tava de bine ati venit (pliculete de ceai si cafea din partea casei,cana de fiert apa)televizor LCD-hd cu diagonala de 82cm,si un dormitor mare cu doua paturi matrimoniale unul cu dimensiunea (160/200 cm) si cel de-al doilea cu dimensiunea (140/200 cm),dressing, prevazut cu televizor LCD-hd cu diagonala 82cm,baie cu dus si feon.Intrarea in camera se face separat apartamentul fiind prevazut cu un hol generos la intrare.Balconul se desfasoara pe lungimea intregului apartament respectiv sufragerie si dormitor,cu plase de tantari si uscator rufe,iesirea fiind din ambele camere pe balcon. Hotelul este mochetat in totalitate.
Mentionam ca se pot caza 6 persoane.
Aceasta descriere este insotita de fotografii care reprezinta realitatea camerelor cu toate modificarile si modernizarile efectuate de noi la aceasta data,urmand ca pentru celelalte modernizari privind recepectia,holurile, casa scarii si exteriorul sa le vizionati in primavara,deoarece acestea necesita o perioada mai lunga de lucru.


FACILITATI PENTRU COPII (In camera cu 2 adulti):
CAMERA DUBLA STANDARD
2 adulti +1 copil (O - 11.99 ani)
-copilul beneficiaza de gratuitate la cazare,fara pat suplimentar
2 adulti+ 1 copil > 12 ani a dar nu mai mare de 16 ani
-copilul achita 30 % din tariful unui loc ,fara pat suplimentar
-a 3 - a persoana adulta in camera dubla standard achita 30 % din tariful unui loc ,fara pat suplimentar
2 adulti + 2 copii(O a 11.99 ani)
- copii beneficiaza de gratuitate la cazare
2 adulti + 2 copii ( 0 - 11.99 si > 12 ani)
-primul copil < 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, al doilea copil > 12 ani, achita 30% din tariful unui loc fara pat suplimentar;
2 adulti + 2 copii > 12 ani- dar nu mai mari de 16 ani
-se achita 50% din valoarea unui loc pentru cheltuieli curente fara pat suplimentar
CAMERA TRIPLA
-se taxeaza conform plan de tarifare,cu mentiunea ca al treilea pat este de 1 pers.cu marimea de 90/200.
-se accepta trei copii gratuit ,dar nu mai mari de 16 ani
-a patra persoana in camera tripla va achita 30%din tariful unui loc,fara pat suplimentar
APARTAMENT DELUXE
-se accepta maximum de 3 persoane adulte si 2 copii pana la 16 ani.Peste acest numar de persoane ,se taxeaza cu 30%din tariful unui loc fiecare persoana,cu mentiunea de extindere a canapelei din salon.
APARTAMENT FAMILY
-se accepta 6 persoane,ca si persoane adulte 4 si 2 copii pana la 16 ani,cu mentiunea de extindere a canapelei din salon.Daca copii au peste 16 ani vor plati 30% din valoarea unui loc

TARIFUL APLICAT COPIILOR PENTRU MICUL DEJUN ESTE URMATORUL
- COPII PANA LA 5 ANI SUNT ACCEPTATI GRATUIT LA MICUL DEJUN
- COPII INTRE 5 ANI SI 12 ANI VOR ACHITA 20 RON PENTRU MICUL DEJUN
- COPII DE LA 12 ANI VOR ACHITA 40 RON PENTRU MICUL DEJUN

MICUL DEJUN NU ESTE OBLIGATORIU LA ACHIZITIONAREA PACHETULUI DE CAZARE.MICUL
DEJUN SE VA SERVI IN REGIM DE BUFET SUEDEZ LA TERASA VALUL MAGIC.
DEJUNUL SI CINA SE VOR PUTEA SERVI LA URMATOARELE
RESTAURANTE:RESTAURANTUL-TERASA VALUL
MAGIC,AUTOSERVIREA PERLA MARII,AUTOSERVIREA BELVEDERE.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.