Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PETROLUL


Descriere

Hotel Petrolul este amplasat in centrul statiunii Eforie Nord, la aproximativ 500 de metri de plaja.

Hotelul are 10 etaje si este compus din 2 corpuri. In corpul A sunt disponibile camere duble de 3 stele dotate cu aer conditionat, minibar, televizor si baie proprie cu cadita de dus.

Masa poate fi servita in restaurantul sau terasa hotelului, care ofera o varietate de preparate romanesti si internationale.

Baza de tratament din cadrul Hotelului Petrolul Eforie Nord a fost data in folosinta in anul 2011 si cuprinde cabinete si spatii special amenajate pentru efectuarea procedurilor de hidrokinetoterapie, masaj, bai, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, tratamente cu laser.

Camerele duble sunt dotate cu mobilier partial nou, aer conditionat, minibar, televizor LED, uscator de par, baie proprie cu cadita de dus, balcon, pardoseala din gresie cu covorase, plasa de tantari.

Pentru a beneficia de tratament, turistul trebuie sa se prezinte cu biletul - tip de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist si cardul de sanatate. In tariful pentru tratament sunt cuprinse 2 consultatii medicale ( una la venire si una la plecare ) si 3 procedure de tratament/ zi/persoana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.