Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Amplasat in centrul orasului Constanta, pe malul Marii Negre, in apropiere de plaja Modern ( 25m ), Hotelul Dali este locul ideal atat pentru afaceri cat si pentru relaxare.

Este un hotel modern, rafinat, cu camere spatioase, majoritatea cu vedere la mare, care ofera, nu numai, servicii complete de cea mai buna calitate ci si o atmosfera speciala, un sentiment de prietenie si armonie.
Hotelul este structurat pe 4 nivele si dispune de 8 apartamente (dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila) si 8 camere duble (2 camere twin si 6 cu pat matrimonial), spatioase, majoritatea cu vedere la mare.

Fiecare camera este dotata cu terasa proprie, aparat de aer conditionat, televizor LCD, cablu TV, minibar, uscator de par, internet WiFi si telefon.
Hotelul dispune, la etajul 4, de o sala de conferinte cu vedere la mare, avand o capacitate de 40 locuri, aer conditionat, telefon, flipchart, ecran de proiectie, videoproiector la cerere.
La cerere pot fi asigurate si servicii de secretariat.Hotelul Dali se afla la cel mult 5 minute de mers pe jos de puncte de atractie importante, cum ar fi Muzeul de Arta si Teatrul Fantasio, precum si la 15 minute de Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Cazinou si piata Ovidiu.
Hotelul ofera parcare gratuita.
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.